-
Smisstraat 25
9660 BRAKEL
België
0498 17 57 41

 

Ruim nieuwbouwappartement in centrum Brakel

Verhuurd

In het centrum van Brakel treft u dit ruim, zonnig en instapklaar doorloopappartement met een totale bewoonbare oppervlakte van 98 m² . Het appartement is gelegen op de eerste verdiep en kijkt uit op de straatzijde en achteraan op heel wat groen. De indeling is als volgt:  een inkom, ruime living, een geïnstalleerde keuken met terras, berging, 2 slks met terras en een badkamer met bad en douche. Bij het appartement is ook een waterontkalker voorzien. Verder is er nog een extra berging en ondergrondse garage. Prijs 740 euro incl gemeenschappelijke kosten. Meer info 0498/175741

Slaapkamers: 2 |

Nieuw instapklaar app

Nabij het centrum van Zottegem treft u op de tweede verdiep dit volledig vernieuwd app. Indeling: zonnige living, nieuwe kkn, badk met douche, afz toilet, 1 slk, slk/berging en kelder. Verwarming op aardgas. Instapklaar en onmiddelijk vrij.

Slaapkamers: 1 | Prijs: € 550,00 |

Nieuwbouw nabij centrum Zottegem

Verhuurd

VERHUURD
Aan de rand van het centrum van Zottegem en centraal gelegen treft u deze ruime nieuwbouw hob. De woning omvat: inkom, afzonderlijk toilet, ruime living met open volledig geïnstalleerde keuken, berging, garage, 3 slks, een badkamer met bad en douche, zolder, terras en tuinberging. De woning is energiezuinig en omvat zonnepanelen.

Slaapkamers: 3 |

 


Facilimmo - Umbraco skin design by 14IT BVBA